Blog2018-03-01T16:03:12+00:00
  • meat thermometer

Kernetemperatur

Kernetemperatur Herunder kan du se hvilke temperaturer jeg arbejder med: KØDTYPE ROSA/RØD MEDIUM GENNEMSTEGT Oksemørbrad 50-53°C 54-57°C 58-62°C (anbefales ikke) Culotte 58-60°C 61-63°C 64-66°C Oksefilet 52-54°C 55-58°C 59-62°C Roastbeef 52-54°C 55-58°C 59-62°C (anbefales ikke) Oksetykkam [...]

  • brisket

Brisket er kvalitetskød og laves bedst sådan

Brisket - kvalitetskød I mange år har jeg ledt efter god kvalitets kød især Brisket og har prøvet meget. Har dog også ramt det perfekte mange gange. Med denne viden har jeg også fundet nogle [...]

Modtag 3 gode råd til tilberedning af dit kød

Jeg vil løbende sende dig tips og tricks. Når du er medlem af mit nyhedsbrev er det også dig som først modtager tilbud og rabatter

MODTAG NYHEDSBREV

Go to Top