Catering

Catering, det er det nye sorte.

Skal du/i have stor fest hjemme i haven i stort festtelt og ikke lige selv har lyst til at stå for maden, så er jeg manden i skal have fat i.

Jeg kommer ud med et par smokere og et køkken i en trailer, den mad jeg kan forberede hjemmefra er gjort og resten foregår hos jer.

Jeg har valgt at prøve et nyt koncept i danmark, noget som jeg ikke er stødt på endnu. Konceptet omhandler at jeg laver Amerikansk BBQ på noget der hedder Offset smokere. Du kan læse mere om vores offset smokere her.
Så prøv noget nyt og ring til mig så finder vi ud af en lækker menu til at starte en fremragende fest med.

Catering kan udføres mange steder. Det er ikke kun havefester vi tager til, vi tager også til Jubilæum, receptioner, Byfester, Åbenthus, firma event, biltræf osv…. osv….. You name it.

Herreaften.

Skal du og gutterne have en rigtig herreaften med mandehørm og det hele.

Så skal der da også være noget godt at spise, og det skal i da ikke tænke på, i skal bare ringe til mig og sige hvad i kunne tænke jer fra menu’en, så sørger jeg for alt.

Jeg forbereder det hjemmefra og kommer ud til jer og gør det færdig i jeres køkken, servere maden for jer og forsvinder igen efter maden så i kan fortsætte med en rigtig Herreaften.

Med Venlig Hilsen.

Grill mester Tomas Hvid.